Seiko

Al meer dan 130 jaar

SEIKO staat al meer dan 130 jaar voor innovatie in techniek en design. Geen ander horlogemerk ter wereld ontwikkelde zoveel vernieuwende technologieën. De drang naar innovatie is diverse malen erkend en bekroond door de belangrijkste organisaties in de horlogebranche.

Seiko is een echte manufactuur. Alle kalibers worden volledig in-house gemaakt. In het topsegment van het merk vind je de GS lijn. Die hoogwaardige uurwerken worden door SEIKO’s Masters of Watchmaking met de hand geassembleerd. De vastgelegde nauwkeurigheid is het resultaat van gecontroleerde metingen in de fabriek gedurende 17 dagen. Waarbij 6 verschillende posities en 3 temperatuurwisselingen worden toegepast, vóórdat het uurwerk in de kast wordt gemonteerd.

 

Energie bewust

SEIKO is wereldmarktleider als het gaat om het maken van ‘energie-bewuste’ horloges. Zo was het de eerste horlogemaker die kwik-vrije batterijen gebruikte. Bovendien ontwikkelde en perfectioneerde het merk – volledig in eigen huis! – haar innovatieve Solar horlogetechniek, om het vervangen van batterijen zoveel mogelijk te elimineren.

 

Kwaliteit en stijlvolle collecties

Van klassiek tot sportief. Als enige fabrikant ter wereld is Seiko in staat om hoogwaardige horlogetechnologieën als Mechanisch, Quartz, Kinetic, GPS en Solar volledig in eigen huis te maken. Inclusief alle benodigde componenten!

Seiko ziet het polshorloge als een persoonlijk accessoire. Alle technologische ontwikkelingen zijn gericht op het creëren van zogenaamde ‘emotional technologies’. Technologieën die méér bieden dan uitsluitend technische vooruitgang, en die voor interactie tussen drager en horloge zorgen.

 

 

Seiko_logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebookinstagram